Familieleilighet

ANTIBES, STOR BARNEVENNLIG LEILIGHET MED ALLE FASILITETER

305 Chemin des Moyennes Breguieres – 06600 ANTIBES
Størrelse: 95 m², Bad: 2,  Soverom: 3,  Beliggenhet: Ved sjøen, Soverom: 3 Sengeplasser: 9

Leilighet med 3 soverom, 2 bad, 2 terrasser, aircondition, basseng, tennisbane, fiber internett og fjernsynskanaler, garasje samt utvendig parkering. Meget barnevennlig.

Nytt fra sommeren 2016 er nytt komplett kjøkken (hvitt), nymalt stue, entre samt nye møbler i stuen. Høsten 2016 vil badene bli total renovert.

Beskrivelse av leiligheten: 
Antibes, Provence-Alpes-Côte d ¡Azur. Stor og romslig leilighet med flott utsikt mot sjøen og fjellene Alpes-Maritimes og med svært gode solforhold, usjenert beliggende i meget attraktivt sameie (90% franske fastboende) i Antibes (ca. 2 km fra gamlebyen). Kort vei til alle fasiliteter. Vi har eid denne leiligheten på rivieraen siden år 2000. 

Leiligheten er svært barnevennlig, fullt utstyrt for barn (barnevogner, barneseng, reiseseng m/senge-madrass,2.stk barnestol til bord, leker, strandleker, redningsvester, bøker og filmer for barn etc.). 2 terrasser (en med sjøutsikt og en med fjellutsikt), 3 soverom med gode senger. 3 av 9 senger er 1.stk barneseng + reiseseng + 2 ekstra senger med 2 gode madrasser til å legge oppå madrassene ligger under sengene til å legge på ekstra sengene. dun puter, dun dyner, sengetøy, håndklær. Romslig bad med badekar og toalett, Bad med dusj, toalett, tørketrommel og vaskemaskin. Meget velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Alle hvitevarer er Miele. Aircondition på 2 soverom. Klarer å gjøre leiligheten god og sval.

Trådløst internett med fibertilknytning. mer enn 200 fjernsynskanaler, mange engelskspråklige. Garasje og utvendig oppstillings plass. (Plass til flere biler). Leiligheten har nespresso kaffemaskin i et ellersk fullt utsyrt kjøkken. 

Barneartikler: Tvilling trille, trille (sove rett), bil pute, høy stol 2.stk., sprinkelseng, dyne/pute 2 stk., stellepute, bil stol til de helt minst, reiseseng m/madrass, redningsvest 2 stk. restaurant stol (henge på bord), leker, bøker, strand leker og en mengde med dvd-er for store og små.

Kort vei til alle fasiliteter. Nærmeste butikk/baker, delikatesse hjemmelaget pasta + apotek 150 meter. Større nær senter 450 meter unna, 2 bakerier, delikatesse, lokal frukt/grønt, restauranter, bank, kolonial, frisør, apotek, veien man går til stranden. Når man har kommet til stranden er man like ved fortet og havnen i Antibes, se på foto på kartet. Beveg dere rundt på kartet. Da ser man hvor korte avstander det er til de fleste fasiliteter.

Stor lekeplass/lekepark og skole like ved sameiet, kun få minutter gange. Flavia er en liten oase på den travle/sydende og pulserende riviera.

Siden dette ikke er et turist område følger det også med seg praktisk talt ingen kriminalitet. Vi har aldri opplevd noe på de 16 årene vi har eid bolig på Flavia. Hyggelig å komme nærmere innpå franskmenns hverdag.

En liten kuriositet. For 8 år siden bodde en syklistlegende (vunnet Tour de France, Giro d Italia og VM på sykkel samme år) i denne leiligheten i 9 mnd. Det er bare 2 i hele verden som har klart de tre mesterskapene samme år! Han er et Irsk/fransk ikon. . . 

Tilgang til svømmebasseng og tennisbane. Daglige vannprøver. Svært velstelt område med gode hygieneforhold. Rolig og fredfullt, lite biltrafikk. Kort vei til golfbane, 1-2 km, retning Biot. 900 meter til strand. Ca. 2 km til gamlebyen i Antibes og Antibes sentrum. 

Vi har obligatorisk utvask/vaskehjelp. Egen forvalter på stedet som snakker engelsk. Vask av leiligheten koster 120 EUR + 15 EUR pr. person for lån/vask av håndklær og sengetøy.
Kan gi redusert pris på vask ved kortere leie enn en uke

Vi har også en leilighet til og hus i samme sameie. Muligheter for storfamilie/generasjons ferie eller flere familier som vil reise sammen, men ha muligheten til å trekke seg tilbake og ha sitt eget sted. Søk Ellen Heidi Lie/Steinar Strømsnes på finn.no.
Ved avtale om leie må 50% av leie beløpet betales ved kontraktinngåelse (reservasjon) og de resterende 50% må betales inn en måned før avreise. Vi leier ut på ukesbasis.

Vi tar nøkkel overlevering fra Norge. Ved noen tilfeller kan nøkkeloverleveringen gjøres fra Flavia i Antibes.

Marineland må oppleves. Fantastisk sted for store og små. Ca. 2 km fra leiligheten. Stedet har også tivoli, minigolf, badeland og en liten fransk bondegård som åpent hele året. Har man års kort for Tusenfryd eller Bø i sommerland i Norge gjelder dette års kortet for Marinland og Aqualud i Antibes også. Mye penger spart og man kan gå flere ganger til attraksjonen.

tilbakemelding fra gjester:
Hei
Tusen takk for lån av super leilighet. Vi har kost oss masse i Antibes og har vel falt for område! 
Vi har badet masse i bassenget, prøvd både bystranden og den nærmere med rullesten. Vi har spist deilige måltider på verandaen og prøvd pizzaen på hjørnet. Tatt bussen inn til gamlebyen og vært på markedet. 
Alt har fungert 100%, takket være god informasjon fra dere. Og for oss som ikke har feriert i Frankrike før så må jeg si at franskmenn har imponert oss, så hyggelige og så gjestfrie folk!

Takk nok en gang!

Nøkler blir sendt fra oss i dag.
—————————————————————————

Velkommen til oss. 

Hilsen familien Lie Strømsnes

Fasiliteter

Aircondition, internettilgang, balkong/terrasser, garasje/parkeringsplass, basseng, kjøkken, oppvaskmaskin, kaffetrakter, vaskemaskin, tørketrommel, husdyr tillatt, TV, hagemøbler, barnestol, barneseng, grill

 


Fasiliteter

  • Andre høydepunkter her...
  • Barnevennlig
  • Hotspot (WiFi)
  • Innlagt vann og strøm

Pris per uke fra 4000,- til 16000,-

Velg rom
Innsjekkingsdato
Utsjekkingsdato
Navn
Antall personer
E-post
Telefon
Kommenter