Utsiktsleilighet

ANTIBES, TOPPLEILIGHET MED UTSIKT! ALLE FASILITETER.

305 Chemin des Moyennes Breguieres
06600 Antibes

Størrelse: 65 m², Bad: 2, Soverom: 2, Beliggenhet: Ved sjøen, Sengeplasser: 5

Leilighet med 2 soverom, 2 terrasser, havutsikt, heis, basseng, tennisbane, aircondition, fiber tilknytning for internett og fjernsyn. Parkering. Svært barnevennlig. Nytt totalt renoverte bad i april 2016.

På Flavia like utenfor Antibes (ca. 2 km) har vi en privateid toppleilighet til leie på ukesbasis. Vi bruker selv leiligheten som feriested, men vi leier også ut til venner og kjente og andre hyggelige gjester.

Leiligheten har flott utsikt mot sjøen og fjellene Alpes-Maritimes og med svært gode solforhold, usjenert beliggende i meget attraktivt sameie med 90% franske fastboende.

Antibes ligger ca. 20-30 minutter fra Nice/Monaco, 15 minutter fra Cannes og er en perle på rivieraen og ved Middelhavet.

Eierne har eid bolig på rivieraen siden 2000.

Leiligheten holder god/høy standard.

Adkomst med heis, (3 etg.) leiligheten har aircondition og trådløst internett. Barnevennlig, fullt utstyrt for barn. 2 terrasser, hvorav en stor hjørneterrasse. 2 soverom med svært gode senger. Dunputer, dundyner, sengetøy, håndklær. Separat toalett. Romslig bad med badekar, tørketrommel, vaskemaskin. Meget velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, alle hvitevarer er type Miele. vi har også Nespresso kaffemaskin, ta med kapsler fra Norge ellers kan kapsler kjøpes i Cannes. Parkeringsplass (1 bil).

Barneartikler: trille (sove rett), bil pute, høy stol., dyne/pute, baby bjørn tippe stol til baby, reiseseng m/madrass/myggnetting, redningsvest 2 stk., restaurant stol (henge på bord), leker, bøker, strand leker og en mengde med dvd-er for store og små.

Kort vei til alle fasiliteter. Nærmeste butikk/baker, delikatesseforretning, hjemmelaget pasta + apotek 150 meter unna. Pizza baker i samme vei som vi bor åpent fra 18.30 til 22.00 i høysesong har de også åpent til lunsj. pris ca. 7¤. Større nær senter 450 meter unna, med 2 bakerier, delikatesse, lokal frukt/grønt, restauranter, bank, kolonial, frisør, apotek langs veien man går til stranden. Når man har kommet til stranden er man like ved fortet og havnen i Antibes. Se på foto på kartet og beveg dere rundt. Da ser dere hvor korte avstander det er til de fleste fasiliteter.

Stor lekeplass/lekepark og skole like ved sameiet, kun få minutter gange unna. Flavia er en liten oase på den travle/sydende og pulserende rivieraen.

Siden dette ikke er et turist område følger det heller ikke med seg kriminalitet. Vi har aldri opplevd noe på de 16 årene (2000) vi har eid bolig her. Vi synes det er hyggelig å komme nærmere franskmenns hverdag.

En liten kuriositet: For 8 år siden bodde en syklistlegende (vunnet Tour de France, Giro d Italia og VM på sykkel samme år) i den store leiligheten i 9 mnd. Det er bare 2 i hele verden som har klart de tre mesterskapene samme år! Han er et Irsk/fransk ikon. . .

Tilgang til svømmebasseng og tennisbane. Daglige vannprøver. Svært velstelt område med gode hygieneforhold. Rolig og fredfullt, lite biltrafikk. Kort vei til golfbane, 1-2 km, retning Biot. 900 meter til strand. Ca. 2 km til gamlebyen i Antibes.

Vi leier ut på ukesbasis. Obligatorisk utvask/vaskehjelp. Egen forvalter på stedet som snakker engelsk. Vask av leiligheten koster 100EUR + 15EUR pr. person for lån/vask av håndklær og sengetøy. Ved kortere leie billigere vask.

Vi har også hus og en leilighet til i samme sameie. Muligheter for storfamilie/generasjons ferie eller flere familier som vil reise sammen, men ha muligheten til å trekke seg tilbake og ha sitt eget sted. Søk opp Ellen Heidi Lie på finn.no. Den store leiligheten har tilsvarende areal som huset, kan fint bo 2 familier samtidig. 2 bad, 3 sov, 2 parkeringsplasser og har de samme fasiliteter som huset. Alle objektene er barnevennlig.

Marineland må oppleves. Fantastisk sted for store og små. Ca. 2 km fra leiligheten. Stedet har også tivoli, minigolf, badeland og en liten fransk bondegård som åpent hele året. Har man års kort for Tusenfryd eller Bø i sommerland i Norge gjelder dette års kortet for Marinland og Aqualud i Antibes også. Mye penger spart og man kan gå flere ganger til attraksjonen.

Ved avtale om leie må 50% av leie beløpet betales ved kontraktinngåelse(reservasjon) de resterende 50% må betales inn en måned før reise.

Vi tar nøkkel overlevering fra Norge. Ved noen tilfeller kan nøkkeloverleveringen gjøres fra Flavia i Antibes.

Velkommen til oss.

Hilsen familien Lie/Strømsnes

Fasiliteter

Aircondition, Internettilgang, Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass

Basseng, Kjøkken med oppvaskmaskin, kaffetrakter, Nespressomaskin. Bad med vaskemaskin, tørketrommel. TV, dvd, terrassemøbler, barnestol, barneseng, elektrisk grill

 

Obligatorisk utvask og leie av sengetøy/håndklær

Tilgjengelighet:


Fasiliteter

  • Andre høydepunkter her...
  • Barnevennlig
  • Beach View
  • Fitness Area
  • Hotspot (WiFi)
  • Innlagt vann og strøm
  • Swimming Pool

Pris per uke fra 5000,- til 13000,-

Velg rom
Innsjekkingsdato
Utsjekkingsdato
Navn
Antall personer
E-post
Telefon
Kommenter